
PÅSK
Påskmiddag På Hotel Slottsvillan
Fredag den 18 April - Á la carte
Vi serverar vår vanliga á la carte middag med en speciell amuse-boche.
Boka bord mellan 17-20:30 (öppet till 23)
Lördag den 19 April - Påsklunch
Välj mellan fyra varmrätter och njut av vår dessertbord. Special meny finns för barn.
12.00-15.00 (sista bokningstiden 14.30)
325 kr per vuxen
Lördag den 19 April: Middag
Välj mellan vår á la carte meny eller vår påskmeny som severas från 17.00
625 kr per vuxen
(Barn under 12 år 195 kr,
barn under 5 år 95 kr)
Boka:
036142090
Menyn
Fredag den 18 April - Á la carte
Klick här för vår á la carte meny
Lördag den 19 April - Påsklunch
Välj mellan fyra varmrätter och njut av vår dessertbord
Meny:
- Eggs Benedict med lax
- Croque monsior
- Pinsa med sotad avokado och rökt creme fraiche
- Steak sandwich
Lördag den 19 April: Middag
Välj mellan vår á la carte meny eller vår påskmeny vilka serveras från17.00
Påsk meny endast vid förbokning :
Förrätt: Västerbotten paj med rökt creme fraiche, stenbitsrom
Varmrätt:
Torsk, dashi hollandaise, soja inlagd äggula, sparris och pakchoi
Dessert:
Påsk "tårta" byggd i glas
Boka:
036142090
