top of page

MENY

Förrätt

​​

Sparris

Vit sparris med sotad och råhyvlad grön sparris,  yuzu emulsion, ponzu och gräslöksolja 

​​​

Gravad Lax

Kalamansia-vinägerdressad fänkål, rödbets- och peppar gravad lax, fermenterad vitlöks emulsion och indiankrasse

​

Vildand

Vår alspånsrökta vildand, zucchini- och thaibasilikapuré, yakinikusås, picklad chili och sotad salladslök

​

​​​​

Huvudrätt

​​​

Fjällröding

Beurre blanc med forellrom, arenkha caviar och ramslök, krispig gurka, mirin och spritärtor

​

Dumplings & Aubergine

Sötpotatis dumplings, dashi bakad aubergine, sötpotatispuré, koriander, salladslök och chiliglaze 

​​

Oxfié

Goma dare, sotad broccolini och rostad potatis med svensk sobrasada

​​

Risotto

Dashi och sake risotto med confiterat kronärtskockshjärta, krispig skocka och pak choi 

​​

​

Dessert

​​

Kaffe- och chokladkaka

Kaffeparfait, makadamia nötter och körsbärs rippel

​

Pavlova

Hallonpavlova med vit choklad och hallonpannacotta

​

Jordgubbstårta

 Vanilj och jordgubbskräm med vispad grädde och limemarinerade jordgubbar

​

Kaffegodis

Praliner och chokladtryffel från Söderbönan i smedbyn 

bottom of page