MENY
Förrätt
​​
Sparris
Vit sparris med sotad och råhyvlad grön sparris, yuzu emulsion, ponzu och gräslöksolja
​​​
Gravad Lax
Kalamansia-vinägerdressad fänkål, rödbets- och peppar gravad lax, fermenterad vitlöks emulsion och indiankrasse
​
Vildand
Vår alspånsrökta vildand, zucchini- och thaibasilikapuré, yakinikusås, picklad chili och sotad salladslök
​
​​​​
Huvudrätt
​​​
Fjällröding
Beurre blanc med forellrom, arenkha caviar och ramslök, krispig gurka, mirin och spritärtor
​
Dumplings & Aubergine
Sötpotatis dumplings, dashi bakad aubergine, sötpotatispuré, koriander, salladslök och chiliglaze
​​
Oxfié
Goma dare, sotad broccolini och rostad potatis med svensk sobrasada
​​
Risotto
Dashi och sake risotto med confiterat kronärtskockshjärta, krispig skocka och pak choi
​​
​
Dessert
​​
Kaffe- och chokladkaka
Kaffeparfait, makadamia nötter och körsbärs rippel
​
Pavlova
Hallonpavlova med vit choklad och hallonpannacotta
​
Jordgubbstårta
Vanilj och jordgubbskräm med vispad grädde och limemarinerade jordgubbar
​
Kaffegodis
Praliner och chokladtryffel från Söderbönan i smedbyn